Returpolicy

Returer/byte
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar hos aabergcopenhagen.dk


Tidsfristen för ångerrätten går ut 14 dagar från den dag du;
- har mottagit din vara/varan kan hämtas upp hos ombud
- får den sista varan i fysisk besittning när ordern är uppdelad och levererats i flera omgångar.

Ångrar du ditt köp ska du returnera ditt köp till oss på adressen nedan inom 14 dagar från den dag du har mottagit ditt köp.

Åberg Copenhagen, Soevangsvej 1, 1. sal, 2650 Hvidovre Danmark

Tel.nr.: +45 224 841 08 (måndag – fredag från kl. 10.00-14.00),

du kan även använda   e-post: hello@aaberg-cph.dk

Returformuläret ska vara med i paketet med de varor du beställt. Du ombeds fylla i den och skicka den tillsammans med returvarorna. TYDLIGT IFYLLD. Vi kan inte spåra vem som har skickat paketet om du returnerar paketet utan det ifyllda formuläret.

Returformulåret


Du kan inte ångra dig genom att endast neka att motta varan utan att samtidigt tydligt meddela oss så snabbt som möjligt om att du har ångrat köpet.

Returetikett
Klicka här för att köpa din returetikett.


Retur
Du SKA RETURNERA din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar från det att du har mottagit ditt köp. Det är INTE möjligt att komma till oss och lämna paketet.
Det är väldigt viktigt att du skickar din retur till vår adress då vi INTE hämtar hos ombud.
Soevangsvej 1, 1. sal, 2650 Hvidovre
Du ska stå för de direkta utgifterna som kommer med att skicka varan.
Vid retur är du ansvarig för att varan är ordentligt förpackad. Du ska även fylla i returformuläret som följer med. Du är tillika fullt ansvarig som avsändare av paketet att se till att det når fram till oss.
Du bär ANSVARET för varan från det att varan levereras till dig. Det betyder också att du bär ansvaret för paketet från det att du returnerar det tills dess att vi har mottagit det. Det är alltså ditt ansvar som avsändare att paketet kommer fram till oss. Därför rekommenderar vi att du skickar paketet med spårningsnummer så DU kan se var paketet befinner sig.

För att underlätta behandlingen av din retur ombeds du att inkludera en kopia av din orderbekräftelse samt fylla i returformuläret.
Det är inte möjligt att byta till en annan storlek eller vara, vi rekommenderar därför att du beställer den önskade produkten på nytt.

Varans skick när du returnerar den
Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik.
Om varan är provad utöver det som beskrivits ovan anser vi den ha varit använd, vilket betyder att om du ångrar köpet endast får en del eller inget av köpesumman i retur, beroende på varans handelsmässiga värde. Varan får inte vara tvättad. Varan får inte lukta av parfym eller rök.
För att få tillbaka hela köpesumman får du alltså göra detsamma som man får i en fysisk butik.
Du får prova varan, men du får inte använda den.

Återbetalning av köpesumman
Om du ångrar ditt köp får du såklart tillbaka det belopp du har betalat till oss. Vid en försämring av varans värde, som du är ansvarig för, dras denna summa av.
Om du använder dig av din ångerrätt returnerar vi alla betalningar vi har mottagit från dig, inklusive leveranskostnader (dock inte extra kostnader till följd av ditt eget val av annan leveransform än den billigaste formen av standardleverans som vi erbjuder), utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från det datum du mottog varan. Vi återbetalar INTE returporto/frakt köpt på andra platser än i webbshoppen.

Vi genomför en sådan återbetalning till samma betalningsmedel som du använde vid den ursprungliga transaktionen och genom vår betalningsleverantör.
Vi återbetalar dig först efter att varan har mottagits i retur. Vi har upp till 14 dagars behandlingstid för returer. Så snart din retur är behandlad så mottar du ett mejl från oss.

Vägra motta vara
Om du vägrar att motta ditt paket eller inte hämtar det hos ombudet kommer en serviceavgift att krävas på 59 kr. OBS! Vi mottar inte paket skickade med postförskott eller utan hemleverans.