Villkor & Integritetspolicy

Danmark:

Varorna skickas alltid som paket med posten så vi kan spåra det samtidigt som GLS hålls ansvariga om det kommer bort eller skadas.

Utan hemleverans.

Paketet skickas med GLS till närmsta ombud.

Sverige:

Varorna skickas alltid som paket med posten så vi kan följa det samtidigt som GLS hålls ansvariga om det kommer bort eller skadas.

Paketet skickas med GLS till närmsta ombud. Leverans kostar DKK 59,00

 

Åberg Copenhagen kan inte hållas ansvariga för förseningar som kan uppstå vid leverans av paket.

Om du inte tar emot paketet eller hämtar det hos ombudet så anses detta inte som en returnerad vara, om detta inträffar så kommer en expeditionsavgift på 59 kr att debiteras.

 

Villkor

Nobel Fashion Designer ApS/ Åberg Copenhagen 

Akacievej 2B

2640 Hedehusene

Danskt CVR-nr: DK43516744

hello@aaberg-cph.dk

 

Varubeställning

För att beställa varor ska du använda varukorgen där du ska lägga till de varor du vill beställa. Såvida du har angett din e-postadress korrekt så kommer du få en orderbekräftelse från oss via e-post. Detta är ett bevis på att din order är registrerad. Varan levereras så snabbt som möjligt genom GLS

 

Priser

Alla angivna priser i webbshoppen är inklusive 25 % moms. Reservationer görs för force majeure och skatteändringar. Alla priser är exklusive fraktkostnader.

 

Reservationer

Vi reserverar oss för prisändringar, tryckfel och utsålda varor.

 

Frakt

Vi skickar endast till adresser i Danmark och Sverige. Bor du i ett annat EU-land och vill att vi levererar dit så skicka gärna ett mejl till oss.

 

Betalning

I vår webbshop går det att betala med följande kort: VISA, VISA electron, Mastercard, Maestro och JCB samt danska Mobil pay och Viabill

Vi kan aldrig dra ett större belopp än det du har godkänt vid köpet.

När du anger kortuppgifter är överföringen krypterad.

En SSL-kryptering används som ger väldigt stor säkerhet för att känsliga uppgifter inte kan plockas upp av tredje part. Säkerheten blir löpande kontrollerad av några av landets duktigaste IT-säkerhetskonsulter.

Därför kan du lugnt handla med betalkort hos oss.

 

Personuppgifter

När du handlar i vår webbshop ska du registrera dig med följande personuppgifter:

- namn

- adress, postnummer och stad

- mobilnummer

- e-postadress

Vi registrerar endast dina personuppgifter med det ändamål att kunna leverera varan till dig samt skicka orderbekräftelse via mejl.

Direktören hos Åberg Copenhagen är dataansvarig för aabergcopenhagen.dk 

Vi förvarar inte krypterade kunduppgifter. 

Vi överför inte krypterade kunduppgifter.  

Uppgifter till Åberg Copenhagen ges på inget sätt vidare eller säljs till tredje part och vi registrerar inga personkänsliga uppgifter.

 

Vägran

Vägrar du till att ta emot paketet eller inte hämtar upp det hos postombudet så kommer en expeditionsavgift att debiteras på 59:-, vidare så godkänns inte detta som en retur.

 

OBS! Vi mottar inte paket som skickas via postförskott eller utan hemleverans. Vi hämtar alltså inte paket i boxar eller hos ombud.

 

Reklamation

Danska köplagens (købelovens) regler för bristande tjänst, i Sverige känt som skada, kan användas på varuköp.

När du handlar på aabergcopenhagen.dk har du självklart 24 mdr reklamationsrätt. Det betyder att du antingen kan få varan reparerad, bytt, pengarna tillbaka eller en rabatt, beroende på situationen. 

Det är självklart ett krav att reklamationen är berättigad och att bristen eller skadan inte uppstår till följd av felaktigt användande, slitage av produkten eller annan skadevållande användning.

 

Hur snabbt ska jag reklamera?

Du ska reklamera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt bristen eller skadan på varan. Om du reklamerar inom två månader efter att bristen eller skadan har upptäckts så kommer reklamationen alltid vara i god tid.

 

Varan skickas till:

Åberg Copenhagen, Akacievej 2B, 2640 Hedehusene

hello@aaberg-cph.dk

Vi återbetalar inte portot för en vara som returneras till oss, såvida detta inte är överenskommet på förhand.

När du returnerar varan så ombeds du så detaljerat som möjligt uppge vad det är för problem som du upplever.

OBS! Vi mottar inte paket som skickas via postförskott eller liknande. Heller inte paket skickade till ombud.

 

Klagoprocess

Om du vill klaga över ditt köp så ska du vända dig till vår kundtjänst på telefon: +45 22484108 (från måndag - fredag, kl. 10:00-14:00), du kan också när som helst skicka ett mail till: hello@aaberg-cph.dk. Om vi inte lyckas komma fram till en lösning ihop så kan du lämna in ett klagomål till danska Konsumentombudsmannen (Forbrugerklagenævnet), www.forbrug.dk, såvida villkoren för detta är uppfyllda.

 

Uppdatering

Våra villkor har sist uppdaterats den: 9 juni 2020.

 

Som konsument har du 2 års reklamationsrätt, vilket betyder att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller rabatt på priset - beroende på situationen.

Detta kräver självklart att reklamationen är berättigad. Det finns dock en förutsättning att dessa brister eller skador inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annan skadevållande användning som har medfört bristen eller skadan.

Du ska reklamera inom rimlig tid efter att du har konstaterat felet. Reklamerar du inom 2 månader efter bristen eller skadan har upptäckts så anses alltid reklamationen vara i god tid.

Vi återbetalar inte portot för varor som returneras till oss.

Om du vill reklamera en produkt ska du använda den medföljande retursedeln, notera felet på denna och skicka in produkten till vår kundtjänst på adressen: Åberg Copenhagen, Akacievej 2B, 2640 Hedehusene, Danmark

 

Konstaterar du vid mottagande av din order att en vara har brister eller skador så ska du omedelbart kontakta vår kundtjänst på aaberg.copenhagen@gmail.com eller på telefon +45 22484108. Vi kikar naturligtvis på ärendet omedelbart för att kunna lösa problemet.

 

Kom ihåg att bifoga en kopia av din orderbekräftelse/bifogad returformulär när du returnerar varor till oss.

 

Order-ID hittar du på den orderbekräftelsen som har skickats via mejl i samband med köpet.

Ditt order-ID står även på den orderbekräftelse som skickades ihop med dina varor.