Konkurrenspolicy

Allmän konkurrenspolicy och villkor

Allmän information

Aaberg Copenhagen ApS
CVR-nr. 44705893

Soevangsvej 1, 1. sal,
2650 Hvidovre
E-postadress: hello@aaberg-cph.dk

Telefonnummer: +45 52 10 04 04

 
1. Introduktion

På Aaberg Copenhagen ApS (hädanefter kallad "Åberg CPH", "oss", "vi" och "vår"), är vi angelägna om att säkerställa att våra tävlingar, utlottningar och giveaways alltid hålls och hanteras öppet och rättvist. I policyn som anges här kan du läsa om gällande villkor för deltagande i en tävling som erbjuds av oss, och om den tillhörande processen.

När du deltar i en tävling som erbjuds av Åberg CPH kommer dragningsdatumet att anges i respektive inlägg, berättelse, e-post, undersida eller varhelst annat anges ("Inlägg"). Vinnaren kommer omedelbart att kontaktas av oss via e-post, om inte annat anges i samma inlägg. Tävlingar sponsras aldrig av eller erbjuds i samband med medieplattformar som, men inte begränsat till, Meta Platforms Ireland Limited eller ByteDance Limited. Våra tävlingar är endast giltiga för europeiska medborgare över 18 år. Skatt på vinster betalas av vinnaren i enlighet med vinnarens lokala lag som gäller vid varje given tidpunkt.

Vi påpekar även att vinster, oavsett om det är presentkort, rabattkoder eller kläder, inte kan bytas mot kontanter, bytas mot annan storlek, bytas mot annan färg/tryck eller returneras i syfte att köpa en annan stil.

Observera att det kan finnas andra villkor som anges i respektive meddelande som har företräde framför de som anges i denna policy.

 

2. Tidigare vinnare

Historia om vinnare läggs kontinuerligt till här.

Vinnare

Datum

Pris och värde därav

Urvalsmetod

Uppdateras kontinuerligt

 

3. Ändring av konkurrenspolicyn

Konkurrenspolicyn uppdaterades senast den 17 april 2024 och version 1.1.