Åberg Copenhagen

På Åberg Copenhagen älskar vi att skämma bort våra underbara kunder med de nyaste och läckraste stilarna köpta och handplockade i Frankrike och Italien. Vi erbjuder ett brett urval av detaljerade stilar som passar allt från vardag till fest.

Möt Grundaren

När jag grundade Åberg Copenhagen i mitt vardagsrum för 5 år sedan och begav mig till Paris för första gången var visionen enkel: jag ville skapa ett tillgängligt universum för kvinnor där de senaste innovationerna inom feminina och bohemiska stilar samlades i ett och samma plats.

Jag hittade inte ett ställe där jag enkelt och snabbt kunde handla läckra stilar som både kändes unika och som kunde användas till allt från vardag och jobb till fester och färger. Det är just därför vi får hem nyheter varje vecka – så att du – och andra kvinnor kan få känslan av att bära något som gör dem till en ännu bättre, bekvämare och gladare version av sig själva.

Team Åberg

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4

Vi älskar nöjda kunder

Den helt fantastiska kvaliteten och vackra stilarna. Och tjänsten är helt unik! Om du skriver får du ett omedelbart svar, och får kunden att känna sig "speciell", även om det är tusentals kunder.

Beth

Bra ställe att handla. Älskar kläderna, det verkar stämma med det du ser på hemsidan. Härlig och autentisk personal/modeller.

Jennie

Riktigt snygga klänningar jag fick därifrån, och riktigt bra att guida på hemsidan med storlek. Jag är väldigt nöjd med alla klänningar jag har köpt av dem! Är ett stort fan 🧡

Jennifer

Vackra och naturliga modeller som presenterar kläderna på riktigt. Supertrevliga medarbetare inom kundtjänst, och beställningarna är alltid snyggt inslagna. Inga problem om varor skickas tillbaka. Högt rekommenderad!

Jill

Fantastiskt vackra kläder i riktigt snygg kvalitet och till ett bra pris. Jag har beställt därifrån flera gånger och jag är alltid nöjd med beställningarna. Jag har inte upplevt ett enda problem med dem än 😊

Lea

Snabb leverans och snygga produkter som lever upp till förväntningarna. Kommer definitivt att handla där igen. Jag fick en supersnygg klänning och fick många kommentarer på den.

Louise

Jag köpte en klänning från Åberg och jag är helt enkelt så nöjd med den. Det var snabb leverans, bra service och allt bara fungerade. Jag kan absolut rekommendera shopping på underbara Åberg!

Maria